Amióta asszisztensként dolgozom…

A napokban elmélkedős hangulatban voltam (Kata), és feltettem magamnak a fenti kérdést:

Mi változott az életemben, amióta asszisztensként dolgozom?

Rengeteg dolog jutott eszembe, ezekből szeretnék egy párat megosztani veletek. Hogy miért? Csak azért, hogy lássátok, egyszer minden rész a helyére kerül a kirakós darabkái közül. Hogy nem véletlenek az életetekben bekövetkezett események. Hogy bár látszólag oda nem illő részek és vakvágányoknak tűnő útvonalak keresztezik az utatokat, a végén mindenki révbe ér. Ahogy én is.

napló - kata 2

Amióta asszisztensként dolgozom…

1. Rengeteg új dolgot tanultam és még tanulok is folyamatosan.

2. Még mindig tele izgalommal, de már sokkal bátrabban és határozottabban hívok fel ismeretlen embereket. 🙂

3. Én osztom be az időmet. A hétvége és az ünnepnapok nem mindig “pirosbetűs” ünnepek a naptáramban, de mindez egyáltalán nem zavar. Cserébe viszont bármikor kivehetek egy hétköznapot és beiktathatok egy szabadnapot.

4. A határidőnaplóm a legfontosabb kelléke a mindennapjaimnak (látjátok, teljesen személyre szabott és egyedi. ;))

5. Sosem utasítom el elsőre a munka elvégzését, ha új feladatok ellátására érkezik megkeresés. Nincs olyan ember, aki mindenhez ért. Az ügyfelek boldogan elmesélik, hogyan szeretnék, hogyan képzelik el és kitaláljuk, hogyan valósítsuk meg EGYÜTT.

6. A legboldogabb pillanatok egyike még mindig az, amikor egy projekt beindul:
– amikor a megkeresésből együttműködés lesz,
– amikor az igény és a szolgáltatás találkozik.

hourglass-620397_6407. Nem feltétlenül működik minden teljesen flottul és zökkenőmentesen az elején.
Szükség van egy kis időre, amíg kitapasztaljuk a dolgokat. Mint az első pár randin. Ismerkedünk, próbálkozunk, kicsit botladozunk, de szépen lassan egymáshoz idomulunk. Tökéletesítjük, és finomhangoljuk a kapcsolatunkat. Imádom az együttműködés ezen szakaszát.

8. Bár online dolgozunk, ez mégsem olyan, mint egy “vakrandi”. Minden munkánk próbamunkával és egy személyes találkozóval indul, így legalább lehetőséget kapunk egy rapidrandira, mielőtt belevágunk a közös kalandba. Mert kalandos lesz, az biztos!

9. Amióta asszisztensként dolgozom, a gyomromban már szinte folyamatos az a lüktető izgalom, ami azzal a felemelő érzéssel párosul, hogy az Asszisztensed.com csapattagja lehetek, és bármelyik pillanatban történhet egy újabb nagyszerű dolog. Bármikor pittyenhet a telefon, jöhet egy e-mail, érkezhet egy új feladat, egy új megkeresés, vagy egy probléma, aminek a megoldásán dolgozhatunk közösen együttműködve, örömmel, hozzáértéssel és készséggel.

10. Büszke vagyok arra, amit eddig megtanultam, és már tudom, értem, érzem, hogy semmi sem volt véletlen. Minden munkahelynek, pozíciónak, élethelyzetnek megvolt a szerepe, hogy most itt lehessek és segíteni tudjak és boldogan elvégezzem azt a munkát, ami másnak talán mumusnak és időrablónak tűnhet, de nekem már ez az életem.

Ha vannak olyan munkáid, amit szívesen kiszerveznél, ne hezitálj tovább, írj nekünk és egyeztessünk a részleteket. Örömmel segítünk. Nézd meg itt, hogyan tudunk együttműködni.