Rólam

Üdvözöllek az oldalon!

Sohan Zsuzsi vagyok, az asszisztensed.com alapítója.

Azt mondják a “nagyok”, hogy írhatok ide magamról kisregényt, komplett önéletrajzot, de téged úgyis az fog érdekelni, hogy miben tudok neked segíteni. Nos, akkor a teljesség igénye nélkül néhány dolog:

– segítek abban, hogy ne csússz szét teljesen a napi feladataid terhe alatt

– segítek abban, hogy többet ne felejtsd el a feleséged, az anyukád, a legfontosabb ügyfeled születésnapját, ajándékokat beszerezni, leszervezni egy meglepetés bulit, foglalni időpontot egy vacsorához, virágot küldeni egy fontos dátum alkalmából

– segítek abban, hogy ne neked vagy egy munkatársadnak kelljen sorban állni a földhivatalban, a NAV-nál, vagy bárhol, ahol elintéznivalód lenne

– segítek abban, hogy elintézzem azokat a dolgokat, amelyek sok időt vesznek el tőled és nyűgnek érzed

– segítek abban, hogy a vállalkozásodban bevezessünk olyan automatizmusokat, ami végeredményben téged tehermentesít

– és még sok minden másban is tudok segíteni!

Mondjuk azt, hogy a személyi asszisztensed leszek, akire nem csak a céges ügyeidet, hanem a magánügyeidet is rábízhatod. Ami neked teher, én azt max 3 telefonnal megoldom, mert ebben vagyok jó és mert kiterjedt a kapcsolatrendszerem.

Sok vesztenivalód nincs, hívj fel és próbáld ki az asszisztens szolgáltatásomat.

Ha mégis érdekel az az ember, aki emögött áll, akkor olvass tovább. Néhány sorban öszefoglalom mit érdemes tudni rólam.

Sohan Zsuzsi vagyok , zsuzsi_kicsiaz asszisztensed.com alapítója. 2012-ben csöppentem az online világba, de rögtön el is merültem benne (jó értelemben). Minden előképzettség és tudás nélkül létrehoztam egy jól működő weboldalt és webáruházat, amit azóta el is adtam. Rengeteget tanultam ezen időszak alatt. Konferenciákra jártam, online tanfolyamokon vettem részt, szakmai könyveket vásároltam és olvastam, a lehető legtöbb dolgot rögtön ki is próbáltam élesben, a saját honlapomon, webáruházamban, hogy igazi tapasztalatokkal gazdagodjam. Azóta egy másik webáruházat is csináltam, ő is hamarosan eladósorba kerül.  🙂

Addig is folyamatosan tanulok, hogy naprakész legyek a legújabb trendekkel, ezáltal segítve a te munkádat, vállalkozásod fejlődését. Mégis a legtöbbet az olyan munkákkal tanulok, ahol szükséges a személyes jelenlétem. Szeretek “terepen” dolgozni, hogy az asszisztens szolgáltatásomat minél jobban a te és a céged igényeire szabhassam. Szeretek rendszerben gondolkozni, megkönnyíteni a cégvezető vagy éppen a munkatársaid életét. Szeretem a háttérmunkákat elvégezni, automatizálni, megtalálni az adott cégnek a legjobb megoldást. Jó szervező, tervező és feladat- és problémamegoldó vagyok.

Emellett persze az asszisztensed.com a szívem csücske, amit a legjobb tudásom szerint csinálok.

 

Hogyan kezdődött?

2012-ben vágtam bele az első blog első bejegyzésének megírásába. Azóta folyamatosan ismerkedem a legújabb rendszerekkel, programokkal. Szeretem a háttérmunkákat tökéletesíteni, precízen készre dolgozni.

Saját blogom, honlapjaim szerkesztése közben tapasztaltam meg, melyek azok a munkák, amiket mindig halogatok, amiket “majd” megcsinálok, amiket “bárcsak valaki megcsinálna helyettem”. Ugye, neked is ismerős ez a helyzet? 🙂

Nos, jó hírem van. Ezek a “mumusok” is megszelídíthető tevékenységek. Korábban előfordultak nálam is olyan munkák, amiket 2-3 hétig halogattam. Ma már tudom, hogyan kell ezeket kezelni, és tudatos odafigyeléssel teljesen kiküszöbölni.  Ma  már nincsenek halogatott munkáim. Ha el kell végezni, belevágok, teljesen rákoncentrálok és egyszerűen elvégezem azt, amit korábban 3 hétig csak halogattam. Ugye, milyen egyszerű? Mi lenne, ha többé neked sem lennének halogatott munkáid?

Mire gondolok pontosan?

 • személyi asszisztencia (naptárok kezelése, események, programok, időpontok egyeztetése, emlékeztetők készítése, e-mailek kezelése, számlázás…)
 • közösségi média tevékenységek (hírlevelek, blogbejegyzések, FB posztok időzítése)
 • honlappal kapcsolatos tevékenységek: (weboldal karbantartás (pl. SEO beállítások, cikkek frissítése)
 • webáruház karbantartás (pl. státusz beállítások frissítése)
 • webshopok adatfeltöltése
 • adatok rögzítése, rendszerezése
 • és minden, számodra “nemszeretem” háttérmunka, adminisztráció

Miért jó ez neked?

 • rám bízod azokat a dolgokat, amiket folyamatosan halogatsz, én pedig a kért határidőre teljesítem
 • segítő kezet nyújtok, és leveszem a válladról a “meg kéne csinálni” gondolatok frusztráló érzésének terhét
 • több időd marad azokra a feladatokra, amiben igazán jó vagy
 • több időd marad a tervezésre, a kapcsolataid építésére

Mi lenne, ha kipróbálnád, milyen felszabadító érzés, azzal foglalkozni, amiben igazán tehetséges vagy!

Ha szeretnél velem találkozni, írj a kapcsolati űrlapra, vagy küldj egy e-mailt a zsuzsi@asszisztensed.com címre, hogy egyeztetni tudjunk egy időpontot, de ha telefonálni szeretnél, akkor azt is megteheted: +3620 249 3034
Várom, hogy személyesen is találkozzunk. 🙂

Sohan Zsuzsi

 

“Fél éve dolgozunk együtt és azóta is minden nap hálás vagyok azért, hogy a projektunk része lett. Nemcsak azért mert profi és teljes munkafolyamatokat át lehet neki adni úgy, hogy biztos lehetek abban, hogy az első lépéstől az utolsóig rendben és időben el lesz végezve. Nemcsak azért, mert önállóan végzi mindezeket a feladatokat, anélkül, hogy nekem állandóan felügyelnem, vagy feladatokat kiadnom, szerveznem kellene. Hanem a nyugodt, mosolygós habitusáért, azért, mert a legkritikusabb pillanatokban is nyugalmat araszt, és jó légkört teremt. Meg e-mailen, telefonon keresztül is.”

Judith

Zsuzsira és csapatára bíztam új webáruházam termékfeltöltését. Közel 2000 termék rögzítését rendkívül pontosan, precízen, a vállalt határidőre teljesítették. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Olyan, mintha saját magam csináltam volna.

– Dudás Betti – jatekposta.hu

Zsuzsi munkatársa, Kata, nagyon energikus és lelkes személyiség, akit az esetleges nehézségek és az akadályok még jobb teljesítményre inspirálnak, így igazi vállalkozó típus. Az elmúlt időszak alatt sokszor találkoztunk és számtalan alkalommal váltottunk levelet, amelyekben megosztotta velem ötleteit, fejlesztéseit és gondolatait. Ezekből, idővel, kész projektek születtek. Szakmai téren maga felé komoly elvárásokat támaszt, időnként igényli a külső megerősítést, amely az esetek többségében indokolatlanok, hiszen csakis minőségi és profi munkát enged ki a kezei alól.

Kiemelném kitartását, saját magát tudatosan alakítja, képzi, fejleszti. Kata a munkájával szemben alázatos és szerény, mégis látom benne a határozottságot és az erős akaratot.

Legutóbb kitűnő nyelvismeretére alapozva szakmai fordítási munkában kértem a segítségét, amelyet gyorsan és pontosan végzett, kiemelkedő minőségben. Ez a tevékenység a sokoldalúságát erősíti.

– Valenta Linda –