Blog

Esettanulmány: WEBÁRUHÁZASOK! Így NE!

 

A mai írás megtörtént esetet dolgoz fel, olyannyira, hogy mai a levelezés.

Előzmény: Több, mint 2 hete vásároltam két darab jegyet online, amit ki is fizettem. A honlapon feltüntetett 3-5 napos szállítási idő helyett, még a mai napig sem kaptam meg a jegyeket. A többi szerintem a levelezésből világosan ki fog derülni.

FONTOS! Ez egy magánlevelezés, azaz mint Sohan Zsuzsi leveleztem, nem a cégemet képviseltem.

 

Continue reading „Esettanulmány: WEBÁRUHÁZASOK! Így NE!”

Hasznos programok az asszisztensedtől 2.

Korábbi bejegyzésünkben már bemutattunk egy remek programot, amit mi is szeretünk használni. Továbbra is szeretnénk veled olyan nagyszerű és hasznos programokat és alkalmazásokat megosztani, amelyek a te munkádat is eredményesebbé teszik, és időt is spórolnak neked. Szeretnénk, ha ezek a programok a te életedet is megkönnyítenék.

1. TEAMVIEWER

www.teamviewer.com
www.teamviewer.com
Tapasztalatból mondhatjuk hogy az online munkavégzés során előfordulnak olyan pillanatok amikor a telefonos segítség már nem elég. Ha elakadtál egy feladat elvégzése közben, és nincs melletted senki, aki ránézne a gépedre, hogy hol lehet a hiba, akkor ez a nagyszerű program lehet a megoldás. Ha nincs arra lehetőségetek, hogy átugorjatok egymáshoz, akkor a Teamviewer program nagyon nagy segítségetekre lehet.
Ez egy olyan ingyenesen is használható alkalmazás, amely összeköti a számítógépeiteket. A program segítségével láthatjátok egymás gépét, monitorját és könnyedén megtalálhatjátok a hibát, vagy azt a pontot, részletet, ahol elakadt a munka.

2. WISESTAMP

www.wisestamp.com
www.wisestamp.com
Amikor először küldesz e-mailt egy új partner számára, jól át kell gondolnod mindent, mert már egy e-mail is sok mindent elárul rólad. Hogy milyen a stílusa, a kinézete, a szövegezése?! Ezek mind-mind nagyon fontos szerepet játszanak az első benyomás kialakításában. Ha megvan a kiforrott stílusod, és odafigyelsz az érdeklődést felkeltő, helyes megfogalmazásra, már nagyjából nyert ügyed van. A céges levelezés azonban azt is megkívánja, hogy az ügyfél számára minden egyes levél végén megtalálhatóak legyenek az elérhetőségeid. Ezt egyszerűen megoldhatod a levelezőrendszer segítségével. Ha azonban egy kicsit különlegesebbet, igényesebbet szeretnél, próbáld ki a wisestamp alkalmazást. A wisestamp segítségével egy kis egyediséget csempészhetsz az aláírásodba. A design, a színek, a személyes fotók életre keltik a személyiségedet.

3. CAMSCANNER

www.camscanner.com
www.camscanner.com

Mivel online végezzük a munkánkat, a munkavégzés helye nincs helyhez kötve. Ha menet közben bárhol, bármikor szükségünk lenne arra, hogy egy dokumentumot aláírva eljuttassunk az Ügyfélhez, arra is van megoldásunk. Persze, meg lehet oldani egy egyszerű telefonnal is, ami tud fényképet készíteni, de mi ettől azért egy profibb megoldást használunk. A Camscanner applikáció letölthető a telefonodra. Van ingyenes verziója, ami 4 lap szkennelését engedélyezi, de ha beválik és gyakrabban szükséged lehet erre az alkalmazásra, igen kedvező áron kapsz korlátlan hozzáférést. Ha te is folyton úton vagy ezt a programot imádni fogod. Könnyedén alkalmazható, praktikus és gond nélkül használható bárhol. Próbáld ki és növeld ezzel is céged eredményességét! Könnyű hozzászokni a kényelmes megoldásokhoz! 🙂

4. WETRANSFER

www.wetransfer.com
www.wetransfer.com

Amikor az ügyfeleiddel, partnereiddel dolgozol, előfordulhat, hogy nagyobb méretű anyagokat, több dokumentumot kell átküldened egyszerre. Ha ezt a sima levelezőrendszereden keresztül küldöd, gyakran több e-mailbe kell szétbontanod, mert egyszerre, egy levélben nem tudod átküldeni. Ehhez javasoljuk a WeTransfer programot, amely abban segít, hogy több anyagot, akár egy egész mappát könnyedén átküldj a partnerednek. A dokumentumok kézbesítéséről és a letöltésről értesítést is kapsz. Így egyszerűen ellenőrizhető a folyamat. Már az ingyenes verzió is alkalmas lehet a mindennapi használatra. Itt 7 napig tárolják az elküldött anyagokat, 7 nap után törlésre kerülnek. Ha legközelebb nagyobb mennyiségű anyagot akarsz küldeni, ne bajlódj az e-maillel, jusson eszedbe a Wetransfer.

Ha kipróbálod a fenti programok valamelyikét, nagyon örülnénk, ha megosztanád velünk a tapasztalataidat. Szívesen vennénk azt is, ha elküldenéd nekünk, hogy te milyen alkalmazást használsz, amivel megkönnyíted a mindennapi munkavégzésedet.

Valóban titkárnők vagytok a neten?

Some sun andvitamin sea
Amikor megkérdezik tőlünk, hogy pontosan mivel foglalkozunk, mindig hosszasan és részletesen elmeséljük, hogy milyen feladatokat látunk el, majd egy rövid idő után mindig azt válaszoljuk, hogy „titkárnők vagyunk a neten”. Ez azonban egyáltalán nem pontos megfogalmazás.

Igazából mi jut eszedbe, ha egy titkárnőre gondolsz?

– valaki, aki fénymásol, faxol, nyomtat, telefonokat intéz és kávét főz, és még sorolhatnám a sztereotípiákat, amiket egy titkárnővel szoktunk párosítani, de inkább nem teszem. 😉
Nos, mi ettől azért egy picit összetettebb dolgot teszünk. Continue reading „Valóban titkárnők vagytok a neten?”

Van feladatlistád? De minek?

Van feladatlistád? Jó egyáltalán vagy csak frusztrál?

 

beard-2286440_640Megismertem valakit. Inspiráló személyiség, kitartó, makacs, önfejű, a céljaiért tenni akaró ember. Mindezek a tulajdonságok becsülendők, ha az ember vállalkozó. Gyakorlatilag azóta vállalkozó, amióta ezt a kora lehetővé tette. Rengeteget lehet(ne) tanulni tőle…

Én ehhez képest sehol sem vagyok, hiszen „csak” pár éve vállalkozom, de mégis van pár dolog, amiben egy ilyen rutinos rókának segíteni tudok.

 

Continue reading „Van feladatlistád? De minek?”

Hasznos progik az asszisztensedtől 1.

Lucy, (10)

Olyan nagyszerű alkalmazásokat szeretnénk neked bemutatni, amelyek a mi munkánkat is eredményesebbé teszik, és időt is spórolnak nekünk. Lehet, hogy ezek a programok nem csak egy virtuális asszisztensnek segítenek, de a te életedet is megkönnyíthetik. Ha még nem ismered és nem használod ezeket, érdemes kipróbálnod őket. A mai napon egy olyan programot mutatunk, ami a személyes találkozásokhoz kapcsolódik, és a használatának megismerése csupán pár percet vesz igénybe.

Continue reading „Hasznos progik az asszisztensedtől 1.”

Szabolcs és az asszisztens munka

 

Kedves Szabolcs!

Lucy, (9)Nem tudom elolvasod-e majd ezt a cikket. Őszintén remélem, hogy nem haragszol meg, amiért rólad írok most, de nekem rettentő tanulságos volt a beszélgetésünk és szeretném ha a cégvezetők, döntési pozícióban lévők elgondolkoznának rajta. Te és a történeted ebben segíthet és elindulhat a változás.

Köszönöm neked. :*

Continue reading „Szabolcs és az asszisztens munka”

Ha túl magas a léc…

 

Nálad is túl magas a léc?

Lucy, (11)Ma nálam járt a kedvenc csontkovácsom. Oké, csak őt ismerem, így egyetlenként a kedvencem. Szeretem őt, mert amellett, hogy a testemet karbantartja, a „fejemet” is rendbe teszi.

Szeretek számomra érdekes emberekkel beszélgetni, mert mindig tanulok tőlük valami olyat, amit nem tudtam vagy amire nem is gondoltam addig. Nos, ma is így volt a kezelés után.

Zsolt elmondta az idei terveit, ez kb. úgy néz ki, hogy 2 stúdióalbum, 15 ország, 2 könyv, 1 szótár + ugye a kezelések, család…bár az országok nagy részébe a munkája miatt megy, de ez most mellékes. Ahogy ismerem őt, ennek a nagy részét meg is valósítja majd, mert hihetetlen egy csávó. De nem fényezem tovább, folytatom, hogy lásd a lényeget.

 

Continue reading „Ha túl magas a léc…”

10+1 ok, miért válassz online asszisztenst

 

10+1 ok, miért válassz online asszisztenst

Először beszéljünk arról, mit is jelent az, ha valaki online vagy más néven virtuális asszisztens?

10+1 ok fekvőMilyen feladatokat bízunk egy asszisztensre? Kutatások, háttéranyagok összeállítása, adatok gyűjtése és rögzítése, telefonok kezelése, levelezés, számlázás, ügyfélszolgálat, vendégek fogadása, kávéfőzés, és még sorolhatnánk azt a rengeteg tevékenységet, amit rá tudunk bízni egy remek asszisztensre.…

Nos, a vendégek személyes fogadását, és a kávéfőzést leszámítva, ezeket a feladatokat egytől-egyig el tudja végezni egy virtuális asszisztens. Ami pedig a személyes jelenlétet illeti, ha a tulajdonos, cégvezető minden vendéget személyesen fogad és esetleg még kávéval is megkínál, az az ügyfél számára a kiváltságosság, különlegesség érzését biztosítja. (Persze, erre más kollégákat is megkérhetünk, akik boldogan segítenek ebben.)

Continue reading „10+1 ok, miért válassz online asszisztenst”

Üdvözlünk téged!

Miért válassz online asszisztenst?

Manapság már egyáltalán nem újdonság, hogy bármit meg tudsz rendelni online: bútort, ruhát, ételt, bármit. Még a játékok is házhoz mennek. 🙂 Sőt, már nem csupán a tárgyak, hanem a szolgáltatások is elérhetőek online, pl. konzultációk, előadások, tréningek és sorolhatnám még.

Miért ne lehetne a munkaerőt is virtuálisan igénybe venni? Egyre többen dolgoznak rugalmas időben, menet közben, otthonról. Rengeteg tevékenység elvégezhető személyes jelenlét nélkül.

Hogyan működik mindez nálunk?

ketten800x450

Mi, az asszisztensed.com-nál, azt tapasztaljuk, hogy az emberek többsége már nem idegenkedik az ilyen együttműködési lehetőségtől. Azonban, ha valaki mindenképpen ragaszkodik a személyes találkozáshoz, igyekszünk ezt az igényét is maximálisan kielégíteni. Találkozunk személyesen, beszélünk skype-on, és egy idő után egyáltalán nem tűnik ismeretlennek az online munkatárs.

A kiválasztásra nagyon nagy hangsúlyt fektetünk. Fontos, hogy ideális és hatékony munkakapcsolatok alakuljanak ki. Célunk folyamatos és hosszú távú együttműködések kialakítása. A hozzáértés, tapasztalat és az összhang már a próbamunkák során megmutatkozik.

Az első pár alkalom talán furának tűnik, de idővel minden rutinszerűvé válik. Ha elkezdünk együtt dolgozni, teljesen egymásra hangolódunk. Az együttműködés ideje alatt teljes emberként állunk a vállalatod, céged rendelkezésére. Ha bármit javítani, módosítani kell, garantáltan a legrövidebb határidőn belül elvégezzük. Sürgős munkák esetén akár hétvégén is.

Az együttműködés egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy igen költséghatékony és praktikus. Nincs további felmerülő bérköltség, és nincs szükség plusz infrastruktúra kialakítására, hiszen csapatunk minden szükséges eszközzel rendelkezik.

A munka során minden információt teljesen bizalmasan kezelünk. Az együttműködés megkezdése előtt titoktartási nyilakozatot teszünk. A munkafolyamatok egyértelműen nyomon követhetőek saját fejlesztésű adminisztrációs rendszerünkben. Ez a rendszer partnereink számára is elérhető. A felmerülő problémákra azonnal reagálunk, megoldási javaslatokat teszünk, és igyekszünk csapatjátékosként dolgozni. Munkáinkra 30 napos garanciát vállalunk.

Ugye, milyen egyszerű és zseniális? Küldd el nekünk érdeklődési szándékodat és igényeidet, és mi már meg is tesszük az első lépést, hogy segítő kezet nyújtsunk vállalkozásod kiteljesedéséhez. Egy próbát megér, nem igaz?