Hasznos progik az asszisztensedtől 1.

Lucy, (10)

Olyan nagyszerű alkalmazásokat szeretnénk neked bemutatni, amelyek a mi munkánkat is eredményesebbé teszik, és időt is spórolnak nekünk. Lehet, hogy ezek a programok nem csak egy virtuális asszisztensnek segítenek, de a te életedet is megkönnyíthetik. Ha még nem ismered és nem használod ezeket, érdemes kipróbálnod őket. A mai napon egy olyan programot mutatunk, ami a személyes találkozásokhoz kapcsolódik, és a használatának megismerése csupán pár percet vesz igénybe.

Camcard
Habár online munkát végzünk, vállalkozásunk alappillére a személyes beszélgetések lehetősége. A kapcsolatok alapja a bizalom, melyet személyes találkozások keretében lehet megszilárdítani. A beszélgetések alkalmával általában névjegykártyákat cserélünk.

Hogy az újabb névjegykártyák ne a fiókban landoljanak, egy új alkalmazást kezdtünk el használni.

A camcard (www.camcard.com) egy olyan névjegykártya szkenner amely 5 másodperc alatt minden adatot rögzít a telefonodban. Nincs több névjegykártya kupac és sok sok idő amelyet keresgetéssel töltesz. Egyes vélekedések szerint a névjegykártya ideje leáldozóban van de azért még elég sok helyen találkozunk vele. Tárgyalások, üzleti megbeszélések és üzleti reggelik alkalmából elég sok névjegykártya cserél gazdát. Ilyenkor nagy segítség a Cam card alkalmazás. Hogyan is működik pontosan?

Nagyon könnyű a használata. Egyszerűen csak letöltöd az alkalmazást lefotózod a névjegykártyát és 5 másodpercen belül minden adat a telefonodban van. Az adatokat később a Google postafiókoddal is összekapcsolhatod.

Próbáld ki, és felejtsd el az adatok Excel táblákba történő rögzítését és a hosszas keresgélést.

Ha szeretnél további hasznos programokról olvasni, kövess minket, hamarosan újra hozunk egy-egy ötletet.

Szép napot kíván az asszisztensed:
Kata